tci2 at Vitruvian Thing
($lang == "el")?'Κάντε scroll και εδώ!':'Also scroll here!'
SEP
28
SEP
29

Thessaloniki Cinedance International

Σαιζόν 2: φεστιβάλ ταινιών χορού μικρού μήκους

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη
TICKET

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

* * * *
Παρακαλούμε τσεκάρετε το κουτί captcha παρακάτω!!

Αν χρειαστεί να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτηση, παρακαλούμε ενημερώστε τους διοργανωτές το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουν διατεθούν οι θέσεις.
Παρακαλούμε θερμά, ακυρώσεις το αργότερο 24 ώρες πριν. Η κράτηση ισχύει ως 10 λεπτά πριν την έναρξη. Παρακαλούμε ελάτε νωρίς!
ΔΕΝ θα αποθηκεύσουμε το email σας, και ΔΕΝ θα σας στείλουμε τίποτα άλλο εκτός από μια υπενθύμιση της κράτησής σας την ημέρα της παράστασης.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 6943 642039 [11:00 - 14:00, και 18:00-20:00 τις ημέρες των παραστάσεων].

(*) Απαιτούμενο πεδίο
Απαιτείται ενεργοποιημένη Javascript

SEP
28
SEP
29

Thessaloniki Cinedance International

Σαιζόν 2: φεστιβάλ ταινιών χορού μικρού μήκους

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη

Το TCI είναι ανεξάρτητο φεστιβάλ που σκοπεύει στο να προβάλει έργα σύγχρονου χορού επί οθόνης από όλον τον κόσμο. Στη δεύτερη χρονιά του, το TCI φέρνει 37 ταινίες από 20 χώρες!


Με ατέλειωτους συνδυασμούς ευφάνταστης χορογραφίας, εντυπωσιακής οπτικής σύνθεσης, ερμηνευτικής αρτιότητας, αφηγηματικής ανάπτυξης, δόμησης κόσμων, και μουσικότητας, η 2η χρονιά του TCI εξερευνά διαφορετικές προσεγγίσεις στο χορό επί οθόνης.


Επιλογή:
Ιστοτόπος του TCI
Online πρόγραμμα
Κατέβασμα PDF προγράμματος


Καθώς η ψηφιακή τεχνολογία έκανε τα μέσα κινηματογράφησης πιο προσβάσιμα στους ανεξάρτητους δημιουργούς, το genre της ταινίας χορού έγινε εξαιρετικά δημοφιλές και ποικιλόμορφο. Συνεχώς αναπτύσσονται νέοι τρόποι αποτύπωσης και επεξεργασίας της κίνησης με ολοένα και πιο ευφάνταστες προσεγγίσεις, μέσω της συνεργασίας όχι μόνο κινηματογραφιστών, χορογράφων, και χορευτών, αλλά και visual artists και animators, συνθετών και συγγραφέων. Το TCI φιλοδοξεί να παρουσιάσει καινοτόμες ιδέες πάνω στους τρόπους που το διαρκώς εξελισσόμενο κινηματογραφικό μέσο μπορεί να χρησιμοποιήσει το χορό, ή, αντίστοιχα, πάνω στην χρήση της απόκτησης εικόνας από τους χορογράφους και performers, προς μια επέκταση της γλώσσας αυτού του καλλιτεχνικού crossover.


Το TCI επίσης ανακοινώνει δυο νέες συνεργασίες:


Ένα πρόγραμμα ανταλλαγής με το 13χρονο φεστιβάλ TISFF - Thessaloniki International Short Film Festival - θα φέρει δυο εξαιρετικές ταινίες χορού, συμπεριλαμβανομένης και της βραβευμένης με Χρυσό Φοίνικα Μικρού Μηκους το 2016 και υποψήφιας για Όσκαρ Timecode. Τρεις από τις καλύτερες ταινίες από την 1η σαιζόν του TCI θα προβληθούν αντίστοιχα στο πρόγραμμα του 13ου TISFF.


Επιπλέον, η συνεργασία με το AVDP - Athens Video Dance Project - και το πρόγραμμά τους AVDP in Community θα φέρει τρεις ακόμα ταινίες στο TCI, συμπληρώνοντας μια ανταλλαγή που περιλαμβάνει την προβολή κάποιων από τις καλύτερες στιγμές του 1ου TCI στην Αθηνα.


Σχετικοί σύνδεσμοι:

Αρχική σελίδα του Vitruvian Thing
Ιστοτόπος της Die Wolke
Επίσημη ιστοσελίδα του TCI


* Η είσοδος επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της προβολής ανάμεσα στις ταινίες ή στα διαλείμματα, αλλά οι κρατήσεις ισχύουν ως τις 19:50.

Είσοδος με απροσδιόριστο εισιτήριο

Die Wolke donations

Στο Vitruvian Thing, κατανοούμε τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής. Επομένως, εκτός αν κατ’εξάιρεση αναφέρεται κάτι διαφορετικό, η είσοδος στα δρώμενα που φιλοξενούμε θα είναι αδιευκρίνιστου ποσού: Εσείς αποφασίζετε πόσο θα κοστίσει το δικό σας εισιτήριο, στηρίζοντας έτσι τους καλλιτέχνες και βοηθώντας τη Die Wolke να κρατήσει το χώρο ενεργό. Στην είσοδο, εκδίδουμε κουπόνι δωρεάς για το ποσό της συνεισφοράς σας, νομικά απαραίτητο και ισοδύναμο με απόδειξη.

Οπότε, φτάνοντας στο Vitruvian Thing, ενημερώνετε την υποδοχή για την κράτησή σας και διαλέγετε την τιμή εισόδου που πιστεύετε εσείς: στην κυριολεξία όσο νομίζετε ότι είναι σωστό για εσάς. Παίρνετε το κουπόνι, και απολαμβάνετε την παράσταση.

Terms and conditions

Thess Culture Typos Thessalonikis Thess Culture Biscotto skg 247 polis magazino FilmFreeway