duokarbachervryzas at Vitruvian Thing
($lang == "el")?'Κάντε scroll και εδώ!':'Also scroll here!'
APR
19

Duo Karbacher-Vryzas

Ντουέτο ελεύθερου αυτοσχεδιασμού από τη Βασιλεία, Ελβετία

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη
TICKET

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

* * * *
Παρακαλούμε τσεκάρετε το κουτί captcha παρακάτω!!

Αν χρειαστεί να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτηση, παρακαλούμε ενημερώστε τους διοργανωτές το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουν διατεθούν οι θέσεις.
Παρακαλούμε θερμά, ακυρώσεις το αργότερο 24 ώρες πριν. Η κράτηση ισχύει ως 10 λεπτά πριν την έναρξη. Παρακαλούμε ελάτε νωρίς!
ΔΕΝ θα αποθηκεύσουμε το email σας, και ΔΕΝ θα σας στείλουμε τίποτα άλλο εκτός από μια υπενθύμιση της κράτησής σας την ημέρα της παράστασης.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 6943 642039 [11:00 - 14:00, και 18:00-20:00 τις ημέρες των παραστάσεων].

(*) Απαιτούμενο πεδίο
Απαιτείται ενεργοποιημένη Javascript

APR
19

Duo Karbacher-Vryzas

Ντουέτο ελεύθερου αυτοσχεδιασμού από τη Βασιλεία, Ελβετία

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη

Eva-Maria Karbacher - Σαξόφωνο
Dimos Vryzas - Βιολί


Το ντουέτο βασίζεται στην αμοιβαία αγάπη των δύο μουσικών για τον ήχο σε όλες τις εκφάνσεις του. Μαζί δημιουργούν μια μουσική γλώσσα με επικοινωνιακό τρόπο, ακούγοντας ο ένας τον άλλον, πειραματίζοντας και εξερευνώντας (νέους) ήχους χωρίς περιοριστικές κρίσεις.


Οι δύο μουσικοί μοιράζονται μία κοινή άποψη για τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό (τίποτα δεν είναι προαποφασισμένο) που τους επιτρέπει να οικοδομήσουν έναν ενοποιημένο ήχο. Γνωρίζοντας τις ανάγκες της στιγμής / ήχου, συναντιούνται σε ένα ανοιχτό πεδίο όπου τίποτα δεν έχει οριστεί ακόμα. Δεν υπάρχει σωστός τρόπος ακρόασης, εκτός από την κοινή παρουσία τη στιγμή της δημιουργίας και τη διαρκή πρόκληση των συνηθειών μας.


Θα παρουσιάσουν το νέο τους album, coexisting, ηχογραφημένο το Δεκέμβριο του 2018 στο Polytropon Studio στη Θεσσαλονίκη. “Encountering each other in an open field with no paths as yet defined”

O Δήμος Βρύζας είναι βιολιστής/αυτοσχεδιαστής, γεννημένος το 1992 στη Θεσσαλονίκη. Αφού αποφοίτησε από το Γαλλικό Κολέγιο De La Salle το 2010, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κατέχει πτυχίο Κλασικού Βιολιού από το Αριστοξένειο Ωδείο Θεσσαλονίκης, όπου αποφοίτησε το 2016. Από τα ενήλικα του χρόνια άρχισε να πειραματίζεται με ηχητικά εφέ στο βιολί, να παίζει με θόρυβο και να δημιουργεί ηχητικά τοπία, ενώ συμμετείχε σε διάφορα μουσικά σχήματα και πρότζεκτς. Επιπλέον, από το 2012 συνθέτει έργα για θεατρικές παραστάσεις.


Παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μεταξύ άλλων με τους: Marcus Stockhausen, Fred Frith, Lucas Nigli, Harald Kimmig, Φώτης Σιώτας, George Ε. Lewis που του έδωσαν την ευκαιρία να αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες. Από το Σεπτέμβριο του 2017 σπουδάζει ως μεταπτυχιακός φοιτητής στην Μουσική Ακαδημία της Βασιλέιας Ελεύθερο Αυτοσχεδιασμό με καθηγητές τον Alfred Zimmerlin και τον Fred Frith.


dimosvry@gmail.com


Η Eva-Maria Karbacher γεννήθηκε το 1992 στη Ζυρίχη. Άρχισε να παίζει πιάνο σε μικρή ηλικία και ξεκίνησε μαθήματα σαξόφωνου σε ηλικία δέκα ετών. Αφού αποφοίτησε από το λύκειο του Kantonsschule am Burggraben στο St. Gallen, σπούδασε στο Hochschule Luzern στην τάξη σαξοφώνου του Sascha Armbruster και του Beat Hofstetter καθώς και στο Βερολίνο στο Hochschule für Musik Hanns Eisler στην τάξη του Johannes Ernst. Το 2017 αποφοίτησε στη Λουκέρνη με Master of Arts στην Μουσική Εκπαίδευση. Παρακολούθησε σεμινάρια στην Ελβιτία και στο εξωτερικό μεταξύ άλλων με τους: Urs Leimgruber, Carl Bergstrøm-Nielson, George E. Lewis, Anto Pett και Gerry Hemingway.


Εκτός από την ερμηνεία ρεπερτορίου σύγχρονης μουσικής στο σαξόφωνο, ο ελεύθερος αυτοσχεδιασμός βρίσκεται στον πυρήνα των μουσικών έργων της Eva-Maria Karbacher.


Από το Σεπτέμβριο του 2017 σπουδάζει στην μουσική Ακαδημία της Βασιλείας ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια στον Ελεύθερο αυτοσχεδισμό, στην τάξη του Alfred Zimmerlin και του Fred Frith.


emkarbacher@gmail.com


Απροσδιόριστο εισιτήριο:

Die Wolke donations

Στο Vitruvian Thing, κατανοούμε τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής. Επομένως, εκτός αν κατ’εξάιρεση αναφέρεται κάτι διαφορετικό, η είσοδος στα δρώμενα που φιλοξενούμε θα είναι αδιευκρίνιστου ποσού: Εσείς αποφασίζετε πόσο θα κοστίσει το δικό σας εισιτήριο, στηρίζοντας έτσι τους καλλιτέχνες και βοηθώντας τη Die Wolke να κρατήσει το χώρο ενεργό. Στην είσοδο, εκδίδουμε κουπόνι δωρεάς για το ποσό της συνεισφοράς σας, νομικά απαραίτητο και ισοδύναμο με απόδειξη.

Οπότε, φτάνοντας στο Vitruvian Thing, ενημερώνετε την υποδοχή για την κράτησή σας και διαλέγετε την τιμή εισόδου που πιστεύετε εσείς: στην κυριολεξία όσο νομίζετε ότι είναι σωστό για εσάς. Παίρνετε το κουπόνι, και απολαμβάνετε την παράσταση.

Terms and conditions

Thess Culture