accepter at Vitruvian Thing
($lang == "el")?'Κάντε scroll και εδώ!':'Also scroll here!'
JAN
20

Accepter

Αλεξία Σιμάτη, Βασίλης Αβδελάς

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη
TICKET

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

* * * *
Παρακαλούμε τσεκάρετε το κουτί captcha παρακάτω!!

Αν χρειαστεί να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτηση, παρακαλούμε ενημερώστε τους διοργανωτές το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουν διατεθούν οι θέσεις.
Παρακαλούμε θερμά, ακυρώσεις το αργότερο 24 ώρες πριν. Η κράτηση ισχύει ως 10 λεπτά πριν την έναρξη. Παρακαλούμε ελάτε νωρίς!
ΔΕΝ θα αποθηκεύσουμε το email σας, και ΔΕΝ θα σας στείλουμε τίποτα άλλο εκτός από μια υπενθύμιση της κράτησής σας την ημέρα της παράστασης.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 6943 642039 [11:00 - 14:00, και 18:00-20:00 τις ημέρες των παραστάσεων].

(*) Απαιτούμενο πεδίο
Απαιτείται ενεργοποιημένη Javascript

JAN
20

Accepter

Αλεξία Σιμάτη, Βασίλης Αβδελάς

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη

“Πως επιτυγχάνεται η αποδοχή στον κόσμο του ʻʼφυσιολογικούʼʼ όταν η εξωτερική έκφραση του φύλου δεν ταιριάζει με τα στοιχεία έτσι όπως αυτά αναφέρονται στην ταυτότητα; Πως γίνεται να μην αποδεχτώ το σώμα φυλακή μου, ακόμα και αν αυτό πάει κόντρα στο κοινωνικά αποδεκτό; Πως γίνεται να μην το αποδεχτώ όταν αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος προς την ελευθερία;”


Προβληματισμοί γύρω απ’ την κοινωνική αποδοχή του ατόμου - ιδιαίτερα μάλιστα από τον ίδιο του τον εαυτό - με προεκτάσεις σωματικές που αγγίζουν ακόμα και το ζήτημα του φύλου σαν το μοναδικό δρόμο για την ελευθερία, θίγονται στην χορευτική παράσταση “ACCEPTER” σε σύλληψη - χορογραφία της Αλεξίας Σιμάτη και μουσική του Β. Αβδελά.

Σύλληψη - Χορογραφία - Ερμηνεία: Αλεξία Σιμάτη
Μουσική σύνθεση: Βασίλης Αβδελάς
Διεύθυνση φωτογραφίας: Κωνσταντίνος Μπουχάγιαρ
Φωτισμός : Αντώνης Χονδρογιάννης
Αφίσα : Δημήτρης Πολίτης


Αλεξία Σιμάτη
Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1979. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το έτος 2002 και έκτοτε έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με καταξιωμένους δασκάλους πάνω στο σύγχρονο χορό καθώς και στον αυτοσχεδιασμό. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ionian ACT για την οποία έχει χορέψει στις παραστάσεις “Ecolapsis” το 2007, “Baobab” το 2009, “Κάποιος θα’ ρθει” το 2012 και “Toy Story” το 2013. Η ίδια έχει χορογραφήσει κομμάτι για την Ιόνιο Ακαδημία Κέρκυρας σε σύνθεση ηλεκτρονικής μουσικής της Εύας Δημοκωστούλας το 2011. Έχει επίσης χορογραφήσει μαζί με την Στάθη Ναυσικά στην ομάδα 2 ART το κομμάτι “Which side are you on” το οποίο παρουσιάστηκε σε Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα. Το 2012 χόρεψε στην παράσταση σωματικού θεάτρου “Behind Closed Eyelids” του Αριστοτέλη Μαγουλά σε Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη. Το 2014 δημιουργεί την πρώτη της προσωπική χορογραφική δουλειά με τίτλο “Νάρκισσος” που παρουσιάστηκε σε Κέρκυρα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη καθώς και το 2016 την παράσταση “Bardo Passing’ που παρουσιάστηκε στο Garage Performing Arts Center στην Κέρκυρα.Βασίλης Αβδελάς
Γεννήθηκε το 1976 και μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Θεσσαλονίκης και Κέρκυρας. Με κύριο μέσο έκφρασης τα συνθεσάιζερς, χρησιμοποιώντας συγχρόνως μια ευρεία παλέττα ήχων -μουσικά και μη, όργανα- και field recordings (ηχογραφήσεις πεδίου), δημιουργεί μουσική. Γράφει συχνά για εικαστικές εκθέσεις, χοροθεατρικές και άλλες παραστάσεις. Έργα του έχουν μετουσιωθεί σε ολοκληρωμένα concept άλμπουμς, ενώ συμμετέχει ενεργά και σε μουσικά σχήματα.

Είσοδος με απροσδιόριστη συνεισφορά

Die Wolke donations

Στο Vitruvian Thing, κατανοούμε τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής. Επομένως, εκτός αν κατ’εξάιρεση αναφέρεται κάτι διαφορετικό, η είσοδος στα δρώμενα που φιλοξενούμε θα είναι αδιευκρίνιστου ποσού: Εσείς αποφασίζετε πόσο θα κοστίσει το δικό σας εισιτήριο, στηρίζοντας έτσι τους καλλιτέχνες και βοηθώντας τη Die Wolke να κρατήσει το χώρο ενεργό. Στην είσοδο, εκδίδουμε κουπόνι δωρεάς για το ποσό της συνεισφοράς σας, νομικά απαραίτητο και ισοδύναμο με απόδειξη.

Οπότε, φτάνοντας στο Vitruvian Thing, ενημερώνετε την υποδοχή για την κράτησή σας και διαλέγετε την τιμή εισόδου που πιστεύετε εσείς: στην κυριολεξία όσο νομίζετε ότι είναι σωστό για εσάς. Παίρνετε το κουπόνι, και απολαμβάνετε την παράσταση.