thirstyleaves at Vitruvian Thing
($lang == "el")?'Κάντε scroll και εδώ!':'Also scroll here!'
NOV
17
NOV
18
NOV
19

III

years of Thirsty Leaves Music / days of live adventurous music

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη
TICKET

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

* * * *
Παρακαλούμε τσεκάρετε το κουτί captcha παρακάτω!!

Αν χρειαστεί να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτηση, παρακαλούμε ενημερώστε τους διοργανωτές το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουν διατεθούν οι θέσεις.
Παρακαλούμε θερμά, ακυρώσεις το αργότερο 24 ώρες πριν. Η κράτηση ισχύει ως 10 λεπτά πριν την έναρξη. Παρακαλούμε ελάτε νωρίς!
ΔΕΝ θα αποθηκεύσουμε το email σας, και ΔΕΝ θα σας στείλουμε τίποτα άλλο εκτός από μια υπενθύμιση της κράτησής σας την ημέρα της παράστασης.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 6943 642039 [11:00 - 14:00, και 18:00-20:00 τις ημέρες των παραστάσεων].

(*) Απαιτούμενο πεδίο
Απαιτείται ενεργοποιημένη Javascript

NOV
17
NOV
18
NOV
19

III

years of Thirsty Leaves Music / days of live adventurous music

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη
H Thirsty Leaves Music θα γιορτάσει τα 3α της γενέθλια στο Vitruvian Thing με ένα 3ήμερο συναυλιών ηλεκτροακουστικής μουσικής και οπτικο-ακουστικών παραστάσεων.

Συμμετέχουν τα σχήματα MAGAM (Θεσσαλονίκη), multumult (Βουκουρέστι), και Modified Dog (Αθήνα/Θεσσαλονίκη).

Οδηγός κρατήσεων:

Παρακαλούμε κάνετε ξεχωρίστη κράτηση για κάθε παράσταση που σας ενδιαφέρει.
Οι διπλές παραστάσεις των MAGAM και Modified Dog είναι ίδιες και απλά παίζονται δυο φορές, οπότε κάνετε ΜΙΑ κράτηση για το καθένα, σε όποια από τις 2 επιλογές ώρας προτιμάτε.
Οι 2 παραστάσεις των multumult είναι διαφορετικές! Αν θέλετε να δείτε και τη συναυλία, αλλά και την προβολή/performance, πρέπει να κλείσετε θέση και για τα 2.
Παρασκευή 17/11:
MAGAM, ντουέτο με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αποτελούμενο από τον τρομπετίστα Γιώργο Αβραμίδη (Γ.Αγγελάκας, ΕΚΜΕΚ, Tuflon, κ.α.) και τον ιδρυτή του label moody alien (ιδιόφωνα κρουστά μέσω keyboard, προγραμματισμένοι ήχοι και εφέ), θα παρουσιάσουν υλικό από την πρόσφατη πρώτη κυκλοφορία τους, One, αλλά και την επερχόμενη δεύτερη. Θα παίξουν αυτό το σετ δύο φορές, στις 22:00 και στις 24:00.

Σάββατο 18/11:
multumult, με έδρα το Βουκουρέστι, πρωτοεμφανίστηκαν δισκογραφικά μέσω του label πριν 2 χρόνια με το άλμπουμ ZIGZAG. Έκτοτε μεσολάβησαν πολλές εμφανίσεις εντός και εκτός συνόρων, καθώς και ανακατατάξεις στη σύνθεσή τους: στην παρούσα φάση εμφανίζονται ως τρίο, με τους Marius Achim (ακουστικά & ηλεκτρονικά κρουστά) & Vasile Gherghel (ακουστική σκηνογραφία) να πλαισιώνουν τον ιδρυτή του σχήματος Călin Torsan (κλαρινέτο, σαξόφωνο και άλλα πνευστά). Ο αυτοσχεδιασμός επί σκηνής παραμένει, ωστόσο, σε κομβικό ρόλο, όπως θα διαπιστώσουν όσοι παραβρεθούν στις 2 παραστάσεις τους (1 συναυλία στις 20:00 & μία performance με παράλληλη προβολή στις 22:00).

Κυριακή 19/11:
Modified Dog, κολλεκτίβα Ελλήνων καλλιτεχνών, με πυρήνα αποτελούμενο από τους Χρύσανθο Χριστοδούλου (σύνθεση, κιθάρα, πλήκτρα, κ.ά.) & Δημήτρη Δαλέζη (τρομπέτα, κρουστά, κ.ά.), θα πραγματοποιήσουν μία διπλή οπτικο-ακουστική παράσταση συνεπικουρούμενοι από την εικαστικό Κάλλια Τριανταφύλλου (live visuals, artwork, κλπ) και τον Κωνσταντίνο Βελένη (drums, κρουστά), έχοντας στις αποσκευές τους την ολοκαίνουρια –προγραμματισμένη για τις 3 Νοεμβρίου- παρθενική τους κυκλοφορία Memories21. Θα παρουσιάσουν αυτό το σετ δύο φορές, στις 20:00 και στις 22:00.

Η Thirsty Leaves Music είναι ένα μουσικό label με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που λειτουργεί στη λογική της αυτοδιαχείρισης από τους ίδιους τους καλλιτέχνες με στόχο την παραγωγή και προώθηση έργων σύγχρονης ηλεκτροακουστικής μουσικής από κάθε γωνιά του κόσμου. Ιδρύθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2014 από τον moody alien ως το μέσο για την προώθηση των δικών του κυρίως μουσικών projects, αλλά πολύ γρήγορα διευρύνθηκε για να συμπεριλάβει, μέχρι στιγμής, καλλιτέχνες και σχήματα από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης καθώς και τις ΗΠΑ. Η δισκογραφική της δραστηριότητα επικεντρώνεται σε συλλεκτικές κυκλοφορίες μικρού tirage και ιδιαίτερης αισθητικής που έχουν ήδη ταξιδέψει σε ακόμη περισσότερες περιοχές του πλανήτη.

** Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί χάρη στις ευγενικές χορηγίες των: Tabya, Το Πικάπ, Pierrot Le Fou, Extravaganza, Κουκουβάγια, Το Ωραίον Ντεπώ, Stereo, Bord de l’eau και Κακιούσης digital printing, τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές των οποίων ευχαριστούμε θερμά.

Επικοινωνία: thirstyleaves (at) gmail (dot) com

Είσοδος με απροσδιόριστη συνεισφορά

Die Wolke donations

Στο Vitruvian Thing, κατανοούμε τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής. Επομένως, εκτός αν κατ’εξάιρεση αναφέρεται κάτι διαφορετικό, η είσοδος στα δρώμενα που φιλοξενούμε θα είναι αδιευκρίνιστου ποσού: Εσείς αποφασίζετε πόσο θα κοστίσει το δικό σας εισιτήριο, στηρίζοντας έτσι τους καλλιτέχνες και βοηθώντας τη Die Wolke να κρατήσει το χώρο ενεργό. Στην είσοδο, εκδίδουμε κουπόνι δωρεάς για το ποσό της συνεισφοράς σας, νομικά απαραίτητο και ισοδύναμο με απόδειξη.

Οπότε, φτάνοντας στο Vitruvian Thing, ενημερώνετε την υποδοχή για την κράτησή σας και διαλέγετε την τιμή εισόδου που πιστεύετε εσείς: στην κυριολεξία όσο νομίζετε ότι είναι σωστό για εσάς. Παίρνετε το κουπόνι, και απολαμβάνετε την παράσταση.