tci at Vitruvian Thing
($lang == "el")?'Κάντε scroll και εδώ!':'Also scroll here!'
SEP
29
SEP
30

Thessaloniki Cinedance International

Φεστιβάλ ταινιών χορού μικρού μήκους, 2018

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη
TICKET

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

* * * *
Παρακαλούμε τσεκάρετε το κουτί captcha παρακάτω!!

Αν χρειαστεί να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτηση, παρακαλούμε ενημερώστε τους διοργανωτές το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουν διατεθούν οι θέσεις.
Παρακαλούμε θερμά, ακυρώσεις το αργότερο 24 ώρες πριν. Η κράτηση ισχύει ως 10 λεπτά πριν την έναρξη. Παρακαλούμε ελάτε νωρίς!
ΔΕΝ θα αποθηκεύσουμε το email σας, και ΔΕΝ θα σας στείλουμε τίποτα άλλο εκτός από μια υπενθύμιση της κράτησής σας την ημέρα της παράστασης.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 6943 642039 [11:00 - 14:00, και 18:00-20:00 τις ημέρες των παραστάσεων].

(*) Απαιτούμενο πεδίο
Απαιτείται ενεργοποιημένη Javascript

SEP
29
SEP
30

Thessaloniki Cinedance International

Φεστιβάλ ταινιών χορού μικρού μήκους, 2018

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη

Το TCI είναι ανεξάρτητο φεστιβάλ που σκοπεύει στο να προβάλει έργα σύγχρονου χορού επί οθόνης από όλον τον κόσμο. 37 ταινίες από 16 χώρες, σε 4 προβολές!


Σημείωση: Οι 4 προβολές είναι διαφορετικές ταινίες, δηλ. δεν πρόκειται για το ίδιο πρόγραμμα 4 φορές! Μπορείτε να κλείσετε θέση για όποια sessions θέλετε με τα checkboxes.


Πρόγραμμα:
PDF
Online


Καθώς η ψηφιακή τεχνολογία έξανε τα μέσα κινηματογράφησης πιο προσβάσιμα στους ανεξάρτητους δημιουργούς, το genre της ταινίας χορού έγινε εξαιρετικά δημοφιλές και ποικιλόμορφο. Συνεχώς αναπτύσσονται νέοι τρόποι αποτύπωσης και επεξεργασίας της κίνησης με ολοένα και πιο ευφάνταστες προσεγγίσεις, μέσω της συνεργασίας όχι μόνο κινηματογραφιστών, χορογράφων, και χορευτών, αλλά και visual artists και animators, συνθετών και συγγραφέων. Το TCI φιλοδοξεί να παρουσιάσει καινοτόμες ιδέες πάνω στους τρόπους που το διαρκώς εξελισσόμενο κινηματογραφικό μέσο μπορεί να χρησιμοποιήσει το χορό, ή, αντίστοιχα, πάνω στην χρήση της απόκτησης εικόνας από τους χορογράφους και performers, προς μια επέκταση της γλώσσας αυτής της καλλιτεχνικού crossover.


TCI Official Selection

Η επιλογή των ταινιών είναι οργανωμένη σε 4 ωριαίες προβολές. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ για πληροφορίες.


Την Κυριακή 30, στις 21:00 (μεταξύ των προβολών), η Janessa Clark (NY), δημιουργός του έργου 'Future Becomes Past', θα είναι μαζί μας για ένα σύντομο artist talk και Q&A, στα πλαίσια της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας.


Το TCI, στην πρώτη του χρονιά, διαχειρίζεται η Die Wolke art group, μη κερδοσκοπικός οργανισμός των παραστατικών τεχνών και τεχνολογιών.


Vitruvian Thing panorama


Σχετικοί σύνδεσμοι:

Αρχική σελίδα του Vitruvian Thing
Ιστοτόπος της Die Wolke
Επίσημη ιστοσελίδα του TCI

Είσοδος με απροσδιόριστο εισιτήριο

Die Wolke donations

Στο Vitruvian Thing, κατανοούμε τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής. Επομένως, εκτός αν κατ’εξάιρεση αναφέρεται κάτι διαφορετικό, η είσοδος στα δρώμενα που φιλοξενούμε θα είναι αδιευκρίνιστου ποσού: Εσείς αποφασίζετε πόσο θα κοστίσει το δικό σας εισιτήριο, στηρίζοντας έτσι τους καλλιτέχνες και βοηθώντας τη Die Wolke να κρατήσει το χώρο ενεργό. Στην είσοδο, εκδίδουμε κουπόνι δωρεάς για το ποσό της συνεισφοράς σας, νομικά απαραίτητο και ισοδύναμο με απόδειξη.

Οπότε, φτάνοντας στο Vitruvian Thing, ενημερώνετε την υποδοχή για την κράτησή σας και διαλέγετε την τιμή εισόδου που πιστεύετε εσείς: στην κυριολεξία όσο νομίζετε ότι είναι σωστό για εσάς. Παίρνετε το κουπόνι, και απολαμβάνετε την παράσταση.

FilmFreeway Thess Culture Beater Lavart Tetragono Typos Thessalonikis