tci at Vitruvian Thing
($lang == "el")?'Κάντε scroll και εδώ!':'Also scroll here!'
SEP
29
SEP
30

Thessaloniki Cinedance International

Φεστιβάλ ταινιών χορού μικρού μήκους, 2018

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη
TICKET

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

* * * *
Παρακαλούμε τσεκάρετε το κουτί captcha παρακάτω!!

Αν χρειαστεί να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτηση, παρακαλούμε ενημερώστε τους διοργανωτές το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουν διατεθούν οι θέσεις.
Παρακαλούμε θερμά, ακυρώσεις το αργότερο 24 ώρες πριν. Η κράτηση ισχύει ως 10 λεπτά πριν την έναρξη. Παρακαλούμε ελάτε νωρίς!
ΔΕΝ θα αποθηκεύσουμε το email σας, και ΔΕΝ θα σας στείλουμε τίποτα άλλο εκτός από μια υπενθύμιση της κράτησής σας την ημέρα της παράστασης.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 6943 642039 [11:00 - 14:00, και 18:00-20:00 τις ημέρες των παραστάσεων].

(*) Απαιτούμενο πεδίο
Απαιτείται ενεργοποιημένη Javascript

Οι κρατησεις ανοιγουν σε 56 μερες

Προσεχως:

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Καλοκαίρι

Αναβαθμίσεις, προετοιμασίες, πρόβες
SEP
29
SEP
30

Thessaloniki Cinedance International

Φεστιβάλ ταινιών χορού μικρού μήκους, 2018

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη

Το TCI είναι ανεξάρτητο φεστιβάλ που σκοπεύει στο να προβάλει έργα σύγχρονου χορού επί οθόνης από όλον τον κόσμο.


Καθώς η ψηφιακή τεχνολογία έξανε τα μέσα κινηματογράφησης πιο προσβάσιμα στους ανεξάρτητους δημιουργούς, το genre της ταινίας χορού έγινε εξαιρετικά δημοφιλές και ποικιλόμορφο. Συνεχώς αναπτύσσονται νέοι τρόποι αποτύπωσης και επεξεργασίας της κίνησης με ολοένα και πιο ευφάνταστες προσεγγίσεις, μέσω της συνεργασίας όχι μόνο κινηματογραφιστών, χορογράφων, και χορευτών, αλλά και visual artists και animators, συνθετών και συγγραφέων. Το TCI φιλοδοξεί να παρουσιάσει καινοτόμες ιδέες πάνω στους τρόπους που το διαρκώς εξελισσόμενο κινηματογραφικό μέσο μπορεί να χρησιμοποιήσει το χορό, ή, αντίστοιχα, πάνω στην χρήση της απόκτησης εικόνας από τους χορογράφους και performers, προς μια επέκταση της γλώσσας αυτής της καλλιτεχνικού crossover.


Αιτήσεις 1 Φεβρουαρίου - 27 Αυγούστου, 2018, αποκλειστικά μέσω FilmFreeway:
Το Thessaloniki Cinedance International δέχεται συμμετοχές μέσω του FilmFreeway.com, το καλύτερο σύστημα online υποβολών συμμετοχής στον κόσμο. Το FilmFreeway προσφέρει δωρεάν HD online screeners, απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο για video, ψηφιακά press kits, και άλλα. Κάντε κλικ στο κουμπί παραπάνω για να δηλώσετε συμμετοχή με το FilmFreeway.

Το TCI, στην πρώτη του χρονιά, διαχειρίζεται η Die Wolke art group, μη κερδοσκοπικός οργανισμός των παραστατικών τεχνών και τεχνολογιών. Είναι η διεθνής συγγενική διοργάνωση της πρωτοβουλιάς Locus, που προβάλλει τοπικό έργο από το 2016. Δεν υπάρχουν θεματικοί περιορισμοί, αλλά το φεστιβάλ αναζητά δουλειές που να έχουν φτιαχτεί με φαντασία και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για έργα που αψηφούν τα “είδη” και εισέρχονται σε αφηγηματικό και πειραματικό έδαφος. Μέγιστη διάρκεια: 18 λεπτά. Λεπτομερείς κανόνες στη σελίδα υποβολών του FilmFreeway.


Οι επιλεχθείσες ταινίες θα ανακοινωθούν ως το τέλος του Αυγούστου του 2018. Θα γίνουν τουλάχιστον 2 προβολές, στις 29 Σεπτέμβρη, και, ανάλογα με τη ζήτηση, μπορεί να πραγματοποιηθούν και άλλες τις επόμενες μέρες.


Vitruvian Thing panorama


Σχετικοί σύνδεσμοι:

Αρχική σελίδα του Vitruvian Thing
Σελίδα του Locus 17|a
Έργα του Locus 17|a
Έργα του Locus 16|a films

Είσοδος με απροσδιόριστο εισιτήριο

Die Wolke donations

Στο Vitruvian Thing, κατανοούμε τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής. Επομένως, εκτός αν κατ’εξάιρεση αναφέρεται κάτι διαφορετικό, η είσοδος στα δρώμενα που φιλοξενούμε θα είναι αδιευκρίνιστου ποσού: Εσείς αποφασίζετε πόσο θα κοστίσει το δικό σας εισιτήριο, στηρίζοντας έτσι τους καλλιτέχνες και βοηθώντας τη Die Wolke να κρατήσει το χώρο ενεργό. Στην είσοδο, εκδίδουμε κουπόνι δωρεάς για το ποσό της συνεισφοράς σας, νομικά απαραίτητο και ισοδύναμο με απόδειξη.

Οπότε, φτάνοντας στο Vitruvian Thing, ενημερώνετε την υποδοχή για την κράτησή σας και διαλέγετε την τιμή εισόδου που πιστεύετε εσείς: στην κυριολεξία όσο νομίζετε ότι είναι σωστό για εσάς. Παίρνετε το κουπόνι, και απολαμβάνετε την παράσταση.

FilmFreeway Thess Culture