radiance at Vitruvian Thing
($lang == "el")?'Κάντε scroll και εδώ!':'Also scroll here!'
MAR
31

Radiance

Alyssa Moxley (US-IRL), Stéphane Charpentier (FR)

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη
TICKET

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

* * * *
Παρακαλούμε τσεκάρετε το κουτί captcha παρακάτω!!

Αν χρειαστεί να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτηση, παρακαλούμε ενημερώστε τους διοργανωτές το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουν διατεθούν οι θέσεις.
Παρακαλούμε θερμά, ακυρώσεις το αργότερο 24 ώρες πριν. Η κράτηση ισχύει ως 10 λεπτά πριν την έναρξη. Παρακαλούμε ελάτε νωρίς!

Συμβατότητα GDPR: Θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας μόνο για ταυτοποίηση και ένα email υπενθύμισης. Τα δεδομένα θα σβηστούν σύντομα μετά την εκδήλωση και δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, όπως στόχευση διαφημίσεων ή μηνύματα ή περαιτέρω επικοινωνία.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 6943 642039 [11:00 - 14:00, και 17:30-19:30 τις ημέρες των παραστάσεων].

(*) Απαιτούμενο πεδίο
Απαιτείται ενεργοποιημένη Javascript

MAR
31

Radiance

Alyssa Moxley (US-IRL), Stéphane Charpentier (FR)

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη

Το Vitruvian Thing παρουσιάζει την performance Radiance από τους Alyssa Moxley και Stéphane Charpentier, καλλιτέχνες με έδρα την Αθήνα.


“Το Radiance είναι ένα ταξίδι μέσα από αινιγματικές αναλογικές φωτογραφίες, εν μέσω ατμοσφαιρικών ηχοτοπίων.”


Η εκδήλωση αποτελεί προβολή του φωτογραφικού φιλμ του Stéphane Charpentier με ζωντανό μουσικό performance με surround ήχο από την Alyssa Moxley. Με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου - Institut Français de Thessalonique.


Διάρκεια: 45 min

Η Alyssa Moxley είναι συνθέτης και sound designer που κατασκευάζει ευρύχωρους ηχητικούς κόσμους από χακαρισμένα ηλεκτρονικά, μουσικά όργανα, και ηχογραφήσεις πεδίου. Η συλλογή της από ατμόσφαιρες, ηχητικά πορτραίτα, και ηχογραφήσεις τοποθεσιών σχηματίζουν τη βάση των ζωντανών της soundtracks.
www.alyssa-moxley.com
www.soundcloud.com/alyssamoxley


Ο Stéphane Charpentier χρησιμοποιεί ενδοσκοπική φωτογραφική διαλεκτική για να χτίσει μακροσκοπικές αναλογικές σειρές. Οι υψηλής αντίθεσης ασπρόμαυρες εικόνες του πιάνουν στιγμές ενός ατέρμονου οράματος μεταξύ των αγώνων και ελπίδων της ανθρωπότητας. Έχει κάνει εκθέσεις σε όλη την Ευρώπη και επίσης παρουσιάζει τη δουλειά του μέσω προβολών φωτογραφικού φίλμ. Δημιουργεί φίλμ μικρού μήκους καλλιτεχνικού περιεχομένου, εγκαταστάσεις, και μουσικά βίντεο. Συνεργάζεται με διάφορους μουσικούς, ενώ έχει πάρει μέρος και στη δημιουργία του συγκροτήματος Oiseaux-Tempête (Sub Rosa), όπως και επιμελείται τα projects της Temps Zero collective από το 2013.
www.stephane-charpentier.com

Είσοδος με προτεινόμενη συνεισφορά €6

Die Wolke donations

Στο Vitruvian Thing, κατανοούμε τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής. Επομένως, εκτός αν κατ’εξάιρεση αναφέρεται κάτι διαφορετικό, η είσοδος στα δρώμενα που φιλοξενούμε θα είναι αδιευκρίνιστου ποσού: Εσείς αποφασίζετε πόσο θα κοστίσει το δικό σας εισιτήριο, στηρίζοντας έτσι τους καλλιτέχνες και βοηθώντας τη Die Wolke να κρατήσει το χώρο ενεργό. Στην είσοδο, εκδίδουμε κουπόνι δωρεάς για το ποσό της συνεισφοράς σας, νομικά απαραίτητο και ισοδύναμο με απόδειξη.

Σε αυτήν την εκδήλωση, όπως στις περίπτώσεις όπου οι καλλιτέχνες έχουν αυξημένα έξοδα ταξιδιού και διαμονής, ζητάμε την κατανόηση του κοινού για την αποδοχή της προτεινόμενης συνεισφοράς, όπως αναφέρεται. Είναι φυσικά δυνατό να συνεισφέρετε το ποσό της επιλογής σας, λιγότερο ή περισσότερο από την πρόταση, για να βοηθήσετε έτσι τη διατήρηση της ποιότητας του προγράμματος των καλλιτεχνών, όπως και της ποιότητας της επιμέλειας και επιλογών του χώρου.

Institut Français de Thessalonique Consulat Général de France à Thessalonique Thess Culture