freeimprovisedduo at Vitruvian Thing
($lang == "el")?'Κάντε scroll και εδώ!':'Also scroll here!'
MAY
11

Free Improvised Duo

Δήμος Βρύζας - Eva-Maria Karbacher (SW)

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη
TICKET

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

* * * *
Παρακαλούμε τσεκάρετε το κουτί captcha παρακάτω!!

Αν χρειαστεί να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτηση, παρακαλούμε ενημερώστε τους διοργανωτές το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουν διατεθούν οι θέσεις.
Παρακαλούμε θερμά, ακυρώσεις το αργότερο 24 ώρες πριν. Η κράτηση ισχύει ως 10 λεπτά πριν την έναρξη. Παρακαλούμε ελάτε νωρίς!

Συμβατότητα GDPR: Θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας μόνο για ταυτοποίηση και ένα email υπενθύμισης. Τα δεδομένα θα σβηστούν σύντομα μετά την εκδήλωση και δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, όπως στόχευση διαφημίσεων ή μηνύματα ή περαιτέρω επικοινωνία.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 6943 642039 [11:00 - 14:00, και 17:30-19:30 τις ημέρες των παραστάσεων].

(*) Απαιτούμενο πεδίο
Απαιτείται ενεργοποιημένη Javascript

MAY
11

Free Improvised Duo

Δήμος Βρύζας - Eva-Maria Karbacher (SW)

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη

Το ντουέτο, που δημιουργήθηκε στη Βασιλεία της Ελβετίας το 2017, βασίζεται στην αμοιβαία αγάπη των δύο μουσικών για τον ήχο σε όλες τις εκφάνσεις του. Μοιράζονται την ίδια άποψη για τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό: η δημιουργία συνεκτικού (ή και όχι) μουσικού περιεχομένου όπως προκύπτει από την αλληλεπίδραση των μουσικών τη στιγμή που συναντιούνται για να παίξουν.


Παίζουν μαζί δημιουργώντας μια μουσική γλώσσα με επικοινωνιακό τρόπο, ακούγοντας ο ένας τον άλλον, πειραματίζοντας και εξερευνώντας νέους ήχους χωρίς περιοριστικές κρίσεις.


Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε αυτή τη (διαισθητική/ενστικτώδη) μουσική.

Ο Δήμος Βρύζας είναι βιολιστής, γεννημένος το 1992 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε να παίζει βιολί σε ηλικία επτά ετών. Αφού αποφοίτησε από το Γαλλικό Κολέγιο De La Salle το 2010, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κατέχει πτυχίο Κλασικού Βιολιού από το Αριστοξένειο Ωδείο Θεσσαλονίκης, όπου αποφοίτησε το 2016. Από τα ενήλικα του χρόνια άρχισε να πειραματίζεται με ηχητικά εφέ στο βιολί, να παίζει με θόρυβο και να δημιουργεί διάφορα ηχητικά τοπία. Συμμετείχε σε διάφορα συγκροτήματα. Συνέθεσε μουσική για πολλά θεατρικά έργα στην Ελλάδα. Από το 2013 ξεκίνησε ένα σόλο μουσικό πρότζεκτ που ονομάζεται Unshaped_Ahead, δουλεύοντας με live looping και θορύβους.

Παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μεταξύ άλλων με τους: Marcus Stockhausen, Fred Frith, Lucas Nigli, Harald Kimmig, Φώτης Σιώτας, George Ε. Lewis που του έδωσαν την ευκαιρία να αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες. Ο ελεύθερος αυτοσχεδιασμός βρίσκεται στον πυρήνα των έργων του Δήμου Βρύζα. Από το Σεπτέμβριο του 2017 σπουδάζει ως μεταπτυχιακός φοιτητής στην Μουσική Ακαδημία της Βασιλέιας Ελεύθερο Αυτοσχεδιασμό με καθηγητές τον Alfred Zimmerlin και τον Fred Frith.
dimosvry@gmail.com


Η Eva-Maria Karbacher γεννήθηκε το 1992 στη Ζυρίχη. Άρχισε να παίζει πιάνο σε μικρή ηλικία και πήρε επιπλέον μαθήματα σαξόφωνου σε ηλικία δέκα ετών. Αφού αποφοίτησε από το λύκειο του Kantonsschule am Burggraben στο St. Gallen, σπούδασε στο Hochschule Luzern στην τάξη σαξοφώνου του Sascha Armbruster και του Beat Hofstetter καθώς και στο Βερολίνο στο Hochschule für Musik Hanns Eisler στην τάξη του Johannes Ernst. Το 2017 αποφοίτησε στη Λουκέρνη με Master of Arts στην Μουσική Εκπαίδευση. Παρακολούθησε σεμινάρια στην Ελβιτία και στο εξωτερικό μεταξύ άλλων με τους Marcus Weiss, Lars Mlekusch, Ivan Roth, Laurent Estoppey και τον Kyle Horch.

Ο ελεύθερος αυτοσχεδιασμός βρίσκεται στον πυρήνα του μουσικού έργου της Eva-Maria Karbacher. Από το Σεπτέμβριο του 2017 σπουδάζει στην μουσική Ακαδημία της Βασιλείας ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια στον Ελεύθερο αυτοσχεδισμό, στην τάξη του Alfred Zimmerlin και του Fred Frith.
emkarbacher@gmail.com


Είσοδος με απροσδιόριστο εισιτήριο:

Die Wolke donations

Στο Vitruvian Thing, κατανοούμε τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής. Επομένως, εκτός αν κατ’εξάιρεση αναφέρεται κάτι διαφορετικό, η είσοδος στα δρώμενα που φιλοξενούμε θα είναι αδιευκρίνιστου ποσού: Εσείς αποφασίζετε πόσο θα κοστίσει το δικό σας εισιτήριο, στηρίζοντας έτσι τους καλλιτέχνες και βοηθώντας τη Die Wolke να κρατήσει το χώρο ενεργό. Στην είσοδο, εκδίδουμε κουπόνι δωρεάς για το ποσό της συνεισφοράς σας, νομικά απαραίτητο και ισοδύναμο με απόδειξη.

Οπότε, φτάνοντας στο Vitruvian Thing, ενημερώνετε την υποδοχή για την κράτησή σας και διαλέγετε την τιμή εισόδου που πιστεύετε εσείς: στην κυριολεξία όσο νομίζετε ότι είναι σωστό για εσάς. Παίρνετε το κουπόνι, και απολαμβάνετε την παράσταση.

Thess Culture