earth at Vitruvian Thing
($lang == "el")?'Κάντε scroll και εδώ!':'Also scroll here!'
SEP
22
SEP
23

Harry Elektron & Somewhere Litsa

παρουσιάζουν: EARTH-ΓΗ, μια μουσική performance

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη
TICKET

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

* * * *
Παρακαλούμε τσεκάρετε το κουτί captcha παρακάτω!!

Αν χρειαστεί να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτηση, παρακαλούμε ενημερώστε τους διοργανωτές το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουν διατεθούν οι θέσεις.
Παρακαλούμε θερμά, ακυρώσεις το αργότερο 24 ώρες πριν. Η κράτηση ισχύει ως 10 λεπτά πριν την έναρξη. Παρακαλούμε ελάτε νωρίς!
ΔΕΝ θα αποθηκεύσουμε το email σας, και ΔΕΝ θα σας στείλουμε τίποτα άλλο εκτός από μια υπενθύμιση της κράτησής σας την ημέρα της παράστασης.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 6943 642039 [11:00 - 14:00, και 18:00-20:00 τις ημέρες των παραστάσεων].

(*) Απαιτούμενο πεδίο
Απαιτείται ενεργοποιημένη Javascript

SEP
22
SEP
23

Harry Elektron & Somewhere Litsa

παρουσιάζουν: EARTH-ΓΗ, μια μουσική performance

Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., 54630, Θεσσαλονίκη

“Θεά Γη, εσύ η μητέρα των μακάριων θεών και των θνητών ανθρώπων, που τρέφεις τα πάντα και δίδεις τα πάντα, που φέρεις σε πέρας την ωρίμαση των καρπών και τα πάντα θανατώνεις, που βοηθείς την αύξηση των καρπών καί παράγεις καρπούς και είσαι γεμάτη από ωραίες εποχές. Είσαι ο θρόνος του αθανάτου κόσμου, κόρη πολυποίκιλε, που κυοφορείς πολύμορφο καρπό με τα επιλόχεια κοιλοπονήματα, αθάνατη, πολυσέβαστη με τα βαθειά στέρνα, με την ευτυχισμένη μοίρα πού χαίρεσαι στις γλυκόπνοες χλόες, εσυ η θεά με τα πολλά άνθη. Χαίρεσαι με τις βροχές καί γύρω από σε περιστρέφεται ένας πολυποίκιλτος κόσμος από αστέρια, που κινείται από την διαρκώς ρέουσα φύση και από δυνατά ρεύματα. Αλλά εσύ ή μακάρια θεά, είθε να αυξήσεις τους καρπούς πού μας δίδουν πολλή εύχαρίστηση και να έχεις ευμενή καρδιά, μαζί με ευτυχισμένες εποχές.” - Ορφικός Ύμνος Γης -


Mέσα από αρχετυπικούς ήχους, πρωτόλειους χορούς και παράδοξους μύθους ο Harry Elektron & η Somewhere Litsa ξυπνούν την Μητέρα Γη και παρασύρονται στον παντοτινό ρυθμό Της. Η Θεά Γη τους αποκαλύπτει το μυστήριο της ύπαρξης, πλέκοντας το σαν ιστό ανάμεσα στην Ύλη και το Πνεύμα. Το μεγαλείο της Φύσης απλώνεται μπροστά τους. Ακούν τα μουγκρητά της μητέρας Γης βαθιά μέσα από τους κόλπους Της. Η αδυναμία της ύπαρξης είναι παρούσα και η αδημονία για την εύνοιά Της όλο και αυξάνεται. Τέσσερις περιστροφές στον τελετουργικό χορό Της και η ζωή γεννιέται και ανακυκλώνεται.

Το “EARTH-ΓΗ” ανοίκει σε μία σειρά από 7 project (παρουσιάσεις & μουσικά άλμπουμ) που αποτελούν το σύνολο στα μέσα-τρόπους αντίληψης & διάδρασης μας (με τους συνανθρώπους μας και υπόλοιπες υπάρξεις, περιβάλλον, σύμπαν), το οποίο θα ανανεώνεται κάθε μερικούς μήνες στο επόμενο, και είναι με την σειρά: ΓΗ, ΝΕΡΟ, ΦΩΤΙΑ, ΑΕΡΑΣ, ΑΙΘΕΡΑΣ, ΝΟΥΣ, ΠΝΕΥΜΑ.


Harry Elektron: ιδέα, σύνθεση & προγραμματισμός μουσικής, πλήκτρα, φωνητικά, χορός, σκηνοθεσία.
Somewhere Litsa: χορός, χορογραφία, σκηνοθεσία.
Βαγγέλης Ξώνογλου: κοστούμια, κατασκευή μασκών, φωτισμός.
Alan J Bond: γραφιστικά.
Κλαίρη Χριστοπούλου: δραματουργία.

Είσοδος με απροσδιόριστο εισιτήριο

Die Wolke donations

Στο Vitruvian Thing, κατανοούμε τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής. Επομένως, εκτός αν κατ’εξάιρεση αναφέρεται κάτι διαφορετικό, η είσοδος στα δρώμενα που φιλοξενούμε θα είναι αδιευκρίνιστου ποσού: Εσείς αποφασίζετε πόσο θα κοστίσει το δικό σας εισιτήριο, στηρίζοντας έτσι τους καλλιτέχνες και βοηθώντας τη Die Wolke να κρατήσει το χώρο ενεργό. Στην είσοδο, εκδίδουμε κουπόνι δωρεάς για το ποσό της συνεισφοράς σας, νομικά απαραίτητο και ισοδύναμο με απόδειξη.

Οπότε, φτάνοντας στο Vitruvian Thing, ενημερώνετε την υποδοχή για την κράτησή σας και διαλέγετε την τιμή εισόδου που πιστεύετε εσείς: στην κυριολεξία όσο νομίζετε ότι είναι σωστό για εσάς. Παίρνετε το κουπόνι, και απολαμβάνετε την παράσταση.

Thess Culture